29. mai 2011

Elines dåpskake

En bekjent av et familiemedlem av oss hadde sett dåpskaken jeg laget til deres dåp, hun har kikket på en kakeside og funnet Hanne sin dåpskake. Hanne vant månedes kake med en 3 etg versjon av denne.
Dette var en morsom kake å lage, eneste jeg ser er at farvene ble litt sterkere enn Hannes sin.
Det er Annas sjokoladekake i bunn, med melkesjokoladekrem som fyll.
Øverste er sukkerbunn med vaniljekrem og bringebærsyltetøy.
Trekk og pynt er av marsipan.

22. mai 2011

Tur dame...

Jeg fikk mange hint på denne kaken, de jeg plukket ut er Turistforeningen, hytte til hytte, noter, foto, hun bader før 1 mai, hun går tur i skogen ofte og det jeg ikke viste var at hun elsket gråstein... og det hadde jeg jo tydeligvis laget HAHA...Damen har litt store ører på modellen her, hun har langt hår men det ser dere ikke. :)

Jeg er kjempeglad for at jeg har fått nytt kamera nå, for her hadde jeg slitt med å få tatt et bra bilde. Nesten alle var uklar :(  SÅ HURRA HURRA HURRA for kjærsten min som har spandert et nytt kamera på meg .)
Annas sjokolade kake med sjokoladefrosting :)

20. mai 2011

Hest i Blomstereng....

Mange jenter liker hester og jeg synes det er morsomt å lage forskjellige type heste kaker, kjedelig å lage samme hele tiden.....Men det er bare det å ha fantasi til å finne på forskjellige inspirasjon.
Dette er Marsipankake med vaniljekrem og bringebær.

19. mai 2011

Lillesøster Ida Marie døpes..150511

Her er lillesøsters dåpskake. Har tatt bilde både uten og med bilde/navn på dåpsbarnet. Ble veldig fornøyd med kaken, vel verd å sitte til 4.30 på morgenen og lage roser .)
Men det er 2 ting jeg ville gjort anerledes !! Elisabeth, for all del, fjern det brettet under (i tre) :( !!!!!  Da var jeg ganske så sliten... så ser jeg jo etterpå at navneskiltet er endel for stort for kaka. Ved en annen anledning må det lages mindre. Man lære så lenge man lever :) 

Annas sjokoladekake med sjokoladefrosting. Trekt med sukkerpasta.

Brødre døpes...

Lillesøster skal døpes og det skulle brødrene også, så de ville ha en kake til guttene også.. laget i samme stil som jentas dåpskake.
Sukkerbunn med vaniljekrem og bringebær.

17. mai 2011

Gina konfirmant :)

En jente som liker fotball, spiller i korps, og atter fotball...heggedal IL og Viking.
Annas sjokoladekake med sjokoladefrosting.

16. mai 2011

SpeiderTroll...

Fikk en forespørsel fra en mamma om å lage en sjokoladekake , sønnen hadde vært i 2 selskaper hvor noen i familien hadde fått kake fra meg og det var den beste sjokoladekaken han hadde smakt. De ville ha den påskegul, og med speiderens maskot på.

Freestyle...

Petter en en Konfirmant som vi ble kjent med på Skogsborg på Hurum. At jeg skulle bake kaken til konfirmasjonen ble bestemt i fjor sommer .)

De ville selv ha logoen til Freestyle i Drammen på kaken, og at det skulle stå Freestyle på kaken ... så det ble en enkel kake. Her passet det ikke inn med noen blomster, og godt var det at jeg IKKE hadde gjort det for pappan sa at : Nei,Petter er ikke noen blomstergutt .)

15. mai 2011

Simen... data og fisker....

En konfirmant som liker data ( den ligger bak konfirmanten da .. ) og å fiske :)
Marsipankake med vaniljekrem ,bringebær og valnøtter. Trekt med marsipan. 
Nærbilde av figuren...

18 årsgrense kake...

Vel, historien bak denne er at vi var på en innflyttningsfest hos Arnes fetter, der var også endel av tippelaget, en GAL gjeng spør du meg :) En som heter Jo sa, vi bestiller en kake til sommerfesten vår, men den må være DIRTY !! Ikke bare pupper, det mest dirtye du kan komme på.. og, dette er det mest dirtyet jeg kommer på... får jo være måte på HVA man kan lage hihi... Jeg må jo innrømme at dette ikke er det beste resultatet jeg ønsket.. jeg var i kjempedårlig form. Og da jeg kom til mannens "tisselur" var jeg i svime så det ble bare 2 baller og en stang HAHA..
Ordentlig bilde fikk jeg ikke heller til, jeg hadde bare denne pappplaten som passet kaken så det ble veldig lyst..
Så dette er det jeg fikk til :) Dette er min første Dirty kake, håper neste blir bedre om det blir noen hihi.. Litt morro var det jo å lage den .)
OG gutta likten den ihvertfall!!

8. mai 2011

Liverpool...

Her har jeg rett og slett hermet etter ei "kakevenninne" som har laget denne før.
Annas sjokoladekake og sjokolafe fudge krem. Sukkerpasta. Logoen er spiselig bilde :)

Vålerenga kake...

Dette er en kremkake, med vaniljekrem og bringebær. Trekk er marsipan.
Logoen er spiselig bilde.

Trompet kake...

En sånn bestilling på tampen, greier jo ikke si nei jeg da :)
Hintene var trompet, limegrønt og hvitveis ... mamman var fornøyd da :)

Atter en rosa hestekake...

En jente som liger hester og rosa.. finnes mange av de ja... Fant litt inspirasjon på nettet til denne.. og den ble godt mottatt av jenta, og godt er det :)
Annas sjokoladekake med sjokolade fudge ,trekt og pynt i sukkerpasta.

Rosa hestekake...

Denne har jeg laget før, den nederste er White cake fra Manuelas blogg, med sjokoladefrosting og ferske jordbær, øverste er min vanlige sjokoladekake :) Hesten er modellert kl 02 på natta, men den ble grei synes nå jeg... :)

Marius 070511

Annas sjokoladekake med sjokoladevaniljekrem, fudge frosting og bringebærsyltetøy. Trekt i sukkerpasta.

Ekim sin konfirmasjonskake...

En enn kom og lurte på om jeg ville bake til sønnens borgelige konfirmasjon... joda skal gå bra det .. hva driver han med da ? jo... fotball og jenter...pappan tror jeg helst ville ha noe med det tyrkiske fotballaget, men der hadde visstnok kona sagt njet.. så det ble roser i farene til Galatasaray...
Annas sjokoladekake, sjokoladefrosting og bringebærsyltetøy.

5. mai 2011

Mocca fyller år...

Vi har et vennepar vi er mye sammen, og snille Mocca fyller år, klart hun måtte få kake. Mocca er den som stiller opp for alle når noen spør, det er sjelden nei i hennes munn. Så denne fortjener hun. Gla i deg Mocca!!
Det ble litt enkel pynt så håper hun liker den. Det er kun sjokoladekrem i kaken. Ågis er tvillingbroren og selv om de er født på hver sin dag ( 7 og 8 mai ) feirer de alltid sammen.. og da må jo Ågis også være med på kaka. Monica og Svein Åge er deres riktige navn :O)

Enjoy :)

Damegruppa til SIF...

Svigermor kom til meg og lurte på om jeg ville lage en kake til et damegruppemøte. De ville ha det samme som jeg hadde i dåpskaken til Linnea. Altså hjemmelaget vaniljekrem, sjokoladevaniljekrem. Annas sjokoladekake som vanlig :) Trekt med sukkerpasta. Alle farvene er marsipan. Blomstene er samme farve som det på toppen , men regner med at det er det gule som gjør at det blir farveforskjell.