23. juli 2011

En trist dag....

Igår var dagen da alt skjedde.. Idet jeg dro hjem fra jobb igår kom nyheten om bomben, tror ikke jeg skjønte omfanget før jeg kom hjem å så på tv hva som hadde skjedd.
Samtidig på vei hjem fikk jeg tekstmelding fra en venn i USA som var veldig trist pga sykdom, så da ble det gråting. Det er så vondt å være langt unna en venn som trenger deg.
Hun gråt , jeg gråt. Jeg fortalte om det som hadde skjedd i Norge, og hun synes selvfølgelig at det er triste nyheter.
Sorg er vanskelig å forklare... Vi har besøk av en liten (11 år) venninne (fra Latvia opprinnelig) av og til, og hun er flink til å spørre når det er ting hun ikke skjønner. Da er det bare å holde tunga rett i munnen og forklare riktig. Men sorg synes jeg er vanskelig...
Det er mange som føler sorg nå, og jeg har vel hatt min del av det. Nå føler jeg sorg for andre sitt tap, vi er bare 30 minutter unna dramatikken men nasjonen Norge står sammen og holder om hverandre. Bare tanken på hvor sammensveiset vi er i denne sorgen gjør at jeg får tårer i øyekroken.

Vi venter fortsatt på å høre om de finner flere savnede. Men nå høre vi masse om han som gjorde dette. Jeg sa til vår venninne at han er stygg, da mente jeg i hjertet sitt. Men hun sier, han ser snill ut. Og hun har jo rett, han ser jo ikke vond ut, han har noe snilt over seg. Men han er jo ikke snill når han gjør noe slik, jeg vil vel si MAY HE BURN IN HELL !! Jeg håper virkelig han får skikkelig med straff. Ugjerninger skal straffes ikke belønnes som i en sak i USA. Der gikk en ung jente fri, de mener hun har drept sitt barn. Hvis hun ikke gjorde det HVEM da?
Så jeg håper virkelig at dommeren tar hard i ved straff, nåde staten om de lar han gå fri !!!!!!

Jeg sender mine varmeste tanker til de overlevende og til alle pårørende. Og RIP til de som dessverre ikke overlevde, dere vil alltid bli husket !!

6. juli 2011

4th of July in Las Vegas 2011

Ja da nærmer det seg siste dagene før vi skal reise hjem. Har ikke blitt så mye blogging som jeg trodde, men det tar seg vel opp når jeg kommer hjem :)
Igår feiret vi 4 july her, og det er alltid en opplevelse. Dette var ca min 3 feiring i løpet av 17 år.
Det ble vel tidlig bestemt at jeg skulle lage kaken, vi var veldig mye frem og tilbake om vi skulle lage kake eller Cake pops.
Kake ble det, og det er vaniljekake med sjokoladefrosting som er laget av en annen kakao enn den som jeg bruker hjemme , så det ble en nydelig melkesjokoladesmak av den.
Fylte også med ferske jordbær og i andre lag hadde jeg sitronpudding. Den kjøpte vi , ellers laget jeg alt. Var litt knotete å pynte kaken siden jeg ikke hadde alt jeg trengte. Jeg trekte det med en kjøpt fondant, skriver mere om det når jeg kommer hjem.

Her er kaken ihvertfall:

Og jeg måtte jo posere med kaken for dette var helt utrolig for dem at jeg hadde laget kaken :)

Her er jeg og Arne med vertene :)
Joel, Sandy, meg og Arne <3

Her er litt bilder fra huset og litt rundt omkring :
Sandy på kjøkkenet... litt lite ikke sant ? :)


 Utsikten fra selve huset, Las Vegas strippen ligger rett frem ...var litt tåkete igår...Blåste også så her ble det lagt stoler på bordene :)

Bassenget vi har tilbragt 4 uker i... nesten da :) Las Vegas rett frem i disen :)

En del av huset...

Oppe i andre etg har vi rom.. rett under er kjøkkenet..

 Me and my best friend Sandy, for 17 years now :)

Bare å forsyne seg her, masse god mat...og sunn mat !!

Joel og Arne var grillmestere :)

Masse bilder ble tatt :)

Tok ikke så mange bilder av fyrverkeriet, filmet mest :)

Happy 4th of July!!!