29. september 2011

Vår kjære Postmann Pat Oscar :)

Der jeg jobber har vi hatt en go og kjær postmann. Han gikk av med pensjon da han var 68 , og nylig fylte han 70 år. Og han ringte MEG for å bestille kake :)
Han er en allsidig mann, meget kreativ. Han har vært kjøreskole lærer i mange år, han driver å bygger noe til barnebarna, treskjæring, tegner FLOTTE tegninger, han har alltid en vits på lager, og han er skikkelig handyman :) Siden han har drevet mye med en spesiell sag som jeg ikke vet hvordan ser ut, laget jeg en enkel sag... med den sagen han bruker har han guttet av seg 2 fingre. Jeg viste ikke hvilken fingre han hadde mistet så det ble en på hver hånd :)
Så her er kaken jeg laget til hans 70 årsdag. Dette er Annas sjokoladekake med en sjokoladekrem. Trekt i sukkerpasta. Endel av pynten er marsipan.25. september 2011

Lilac heart cake

Denne kaken var til et bryllup, ikke selve bryllupskaken for den skulle hun lage selv.
Det største hjertet er ganske så stort (ca 35 cm) og det lille er 25 tror jeg.
Det er Annas sjokoladekake med sitronfromasje,  etter brudens ønske. Jeg laget sitronfromasjen 2 ganger før jeg ble fornøyd. Jeg har aldri laget det til sjokoladekake, så jeg håper det smakte godt :)
Kaken er trekt i Lilac sukkerpasta, håper farven matchet brudekjolen litt ihvertfall :) 
Det var en stressende dag og jeg ville levere kaken før middagen satte igang. Men ble litt forsinkelser, så jeg satte kaken på speilet og pyntet det hjemme. Så var det bare å kjøre til lokalet hvor den skulle settes på kjølerom. Joda, da vi kom dit så fikk vi ikke kaken inn i kjølerommet for speilet var for stort... Så den ble satt en annet sted som var litt kaldt.
Men når jeg nå ser på bildet som ble tatt i bagasjen i bilen vår ( rakk jo ikke det hjemme) ble det masse refleksjon fra speilet. Så snille Veronica Nikolaisen har fjernet bakgrunnen for meg.
Men jeg ser også at jeg skulle hatt på 2 småroser ved splitten til den store og lille hjerte :(  jaja , forsent nå  :)
Den store rosen hadde forflyttet på seg under transport da.
Men ellers er jeg fornøyd :)

19. september 2011

Pynt til dåpskake

Fikk en hasteforespørsel til dåpspynt, stilte opp siden hun ikke hadde fått noen til å lage kaken.
Mamman til dåpsbarnet likte kaken som Mirjam har laget, og siden jeg hadde litt dårlig tid til å diskutere ble det rett og slett laget kopi av pynten .)
 Alt er laget i sukkerpasta med Wilton sin Royal Blue


Gratulere med dagen Even :)

18. september 2011

11. september 2011

Konfirmasjons kake til Helene

Helene er en ung jente på 15 år, interessene hennes er fotografering og teater. Og hun elsker hjerter og rosa. SÅ da ble dette kaken til henne.
Det er vaniljekake og sjokoladefrosting og hjemmelaget syltetøy på denne også .) Trekt i sukkerpasta.
Spiselig bilde har jeg bestilt gjennom Marion .)

Gratulere masse med dagen Helene :)

10. september 2011

Barcelona kake til Daniel

Snakk om å være tidlig ute hihihi.. men Anne bestilte kake ifjor hun til denne konfirmasjonen :)
Og sønnen skulle ha Barcelona, yndlingsspiller er nr 4, Fabregas.

Selve kaken er vaniljekake, med hjemmelaget jordbærsyltetøy og sjokolade fudge frosting.
Trekk er sukkerpasta. Fotballen er sjokoladekake. Logoen er håndlaget.

Litt nærmere kikk :)

Gratulere med morgen dagen Daniel. 

3. september 2011

Verdens største sjokoladefontene... Bellagio Hotel, Las Vegas

En god del steder vi i Las Vegas var, så utmerket Jean Phillipe seg...HER kan du lese litt om hva han gjør.  På Aria hotell var det et Brasserie.  Vi tenkte at her er det dyrt å spise... en dag prøvde vi og ble meget skuffet. Jeg kjøpte en kylling chiabatta-----> rett i søpla!!! Smakte NULL. Og den kosta f.. meg 10 dollar. Arne kjøpte 2 stk og ble heller ikke spist opp.. og vi var sultne gitt..
MEN kake pynting kan de....
og sjokolade...Her er bildene fra sjokoladefontenen som står i Bellagio Hotell...stakkar Arne, var ikke lett å få meg med videre HAHAHA....
Her ser dere fontenen:
Dette er oppi taket... 
 Fra den ene siden...
 ...og den andre siden..
tenk dere å badet oppi dette ?? hmmm...

 Dette er beviset på verdens største sjokoladefontene :)

Her er lekkerbiskene de serverte i kafeèn : 
Fikk dessverre ikke tid til å kjøpe noe for det var MEGA kø, og med en mann som var utålmodig.. ikke en grei kombinasjon... Her er noen av kakene de hadde utstilt:
 Disse var på det Brasseriet de hadde på Aria Hotel, der vi bodde. De runde små er macroner som var festet på noe rundt (sikkert ikke spiselig siden det bare var utstilling)Jeg måtte jo bare kjøpe med meg noe siste kvelden vi var der, så det ble dette, ikke lett å bestemme seg :)