23. mars 2014

Velkommen til min nye design på bloggen :)

Velkommen skal dere være til mitt nye utseende på bloggen .)
Er den ikke fresh ?
Som dere sikkert har fått med dere før så elsker jeg orange, kommer liksom ikke fra det i hverken kleesforretninger eller andre steder... jeg draes mot det orange :) 

Jeg har lenge hatt lyst å forandre farven, prøvde å holde meg unna rosa, for jeg er absolutt ingen rosablogger. Men det var ikke lett å finne noe, så da ble det lys lilla... men jeg var ikke happy med det... så jeg spurte vakre Christina om hun ville designe en header til meg !! Og snille henne sa jo ja .) Hun laget også designet på invitasjonen og programmet til bryllupet vårt :)
Nå er jo hun veldig proff, som den kunstneren hun er !
Du finner sidene hennes på Facebook Christinas Atelier og Hint Illustrasjon & design, hun blir helt sikkert glad om dere liker sidene hennes. Og det er bare ta kontakt om dere trenger hjelp !
Og er dere i Gjeving, har hun jo eget Atelier og utstilling i et lite koselig hus på Gjeving. Ta en tur dit om dere er i området !

Hva synes dere ? Tar imot ros og ris :)

Takk igjen Christina, nå blir jeg glad når jeg går inn på bloggen .)


1 kommentar:

  1. Ble kjempefint Elisabeth! Grattis! Veldig flott med det orange :) Kunne tenkt meg noe annet jeg å men vet liksom ikke helt hva...

    Klem fra Hanne :)

    SvarSlett