28. november 2010

Bilær og båtær....             
                           Vår kjære Henrik fylte 2 år i sommer...
 Enkel skute modell...bestemor pyntet selv :)Black & White

Denne kaka laget jeg til et annet bryllup, viste lite om designen på bryllupet så safet med Black & White. Kaken ble godt mottatt !

En sjokolade kake til et bryllup...

                                                                               
Dette er kaka det hele startet med i 2009, ble spurt om å lage en sjokoladekake til min samboers kusines bryllup 080809. Tok helt av, sov ikke på natta, lå heller å planla kaka :)

250812: Utrolig hvor langt man kommer på noen år .) Og hvor hekta jeg har blitt på denne hobbyen etter jeg lagde denne kaken :) Min første og eneste sålangt....

Da jeg fikk telefon fra Rita om at hun ville jeg skulle lage hennes bryllupskake fikk jeg "nervesammenbrudd"...nesten ihvertfall :)
Hun valgte en enkel design i og for seg, det var selve kremkaka jeg var nervøs for, ikke sjokoladekaka og vaniljekaken med jordbær og sjokoladekrem jeg var nervøs for. Så etter noen samtaler med hverandre så bestemte vi at toppen skulle være kremkake... dette var 30 august, fuktig vær, regn og ikke min dag!!. Alle 3 kakene var greie da jeg kjørte utover til Hurum. Da jeg skulle sette de oppå hverandre fikk jeg hjertestans da toppen kom på... den var jo like stor (nesten da) som den midterste kaka !!!!!!!!! Jeg fikk ikke puste.. i det fuktige været hadde den virkelig est ut.. jeg gjorde det beste jeg kunne og pyntet resten. Jeg kan bare si jeg var nervøs og usikker , lei meg i flere dager... til jeg fikk tlf fra bruden med forsikringer om at kaka var god, og hun var fornøyd med det jeg hadde gjort. Men jeg er nok litt usikker på om jeg kommer til å lage flere bryllupskaker. Men jeg har øvd på å lage kremkaker og får gode resultater etter hva andre sier :)
Her er resultatet da... ( bildet er redigert av en  venninne av meg,  Anna)

27. november 2010

En herlig lørdag...

Jeg har hatt en fin lørdag så langt , avlevert 2 kaker og 2 stk 11 årige jenter :)
Igår hadde vi huset fullt, meg og min samboer, min nevø som låner et rom mens han jobber i Drammen. Og så disse to bertene vi hadde på besøk da. Første overnatting hos oss, og det gikk veldig bra :) Igår var de ute å akte, jeg pynta kaker ogda de kom hjem ville de lage pepperkaker.. så det ble gjort. Etterhvert gikk de lei av det, så ble det å spille kort... GRIS er det vi spiller nå for tiden, burde vel avansere snart :)

Her er den første kaka som ble avlevert til Elin som har tvillinger som er 4 år nå. Vi valgte for letthets skyld å sette på plastfigurer.
                           Spiderman catches Hello Kitty .... :O)

          Så ble det atter en Lynet til Leo som fyller 4 år :)

 jeg fortsetter lørdagen med litt avslapping :)

Kos dere masse dere som er inne å leser her. Go lørdag :)

26. november 2010

Muffinser

 Synes faktisk disse er veldig fine, litt stolt at de ble så fine da :)
Vaniljemuffins med en sjokolade/ostekrem som smaker himmelsk. Oppskriftene finner du nå på www.kakefesten.com

25. november 2010

En frodig Hello Kitty :)
Dette var et forsøk på en 3D Hello Kitty, jeg brukte en fotballform, så for å få den høyere brukte jeg 2 munner til av sjokolade, så her er det MYE kake. Hodet, beina og armene er i Rice Crispy. (et amerikansk søtt snack)
Selma var storfornøyd... "er denne til MEG mamma ? " Ingenting er bedre enn å glede et barnehjerte :)

24. november 2010

Her er jeg :)


Det vil nok ta litt tid for meg å finne ut av denne bloggeverden :)
Jeg vil blogge litt om kaker, reiser , oppussing og det som faller seg inn. Jeg blir veldig glad om dere vil legge inn en kommentar på noe dere liker ..eller ikke liker. Og er det noe dere vil lære skal jeg prøve å vise dere det så godt jeg kan.
Jeg har lært masse allerede ,men det tekniske (data) har jeg ikke så mye peiling på, så der har jeg fått god hjelp!
Håper dere vil ha tålmodighet med meg :)