5. juni 2011

Liverpool inspirert bryllupskake til Lise og Erlend

Lise og Erlend er et par vi ble kjent med da vi gikk et kurs sammen i 2010. Vi var 5 par som var på dette kurset og vi treffes stadig ved diverse samlinger vi bestemmer oss for. Ved jul er det pepperkakebaking hos oss .)
 Lise og Erlend er ihuga Liverpool fans.. så de ville absolutt ha noe med Liverpool på kaka. Først tenkte vi spiselig bilde med logoen, men jeg gikk å tenkte på dette i noen uker og det ble så feil for meg..Ringte samme morgen de skulle hente kaka og spurte om jeg kunne få lage fuglen istedet for.. joda det var grei, hun stolte på meg .)

Den største er sjokoladekake med sjokoladevaniljekrem og eggedosiskrem.
Mellomste er Red Velvet med ostekrem.
Den minste er konfektkaken til Mirjam.

Alle er trekt med hvit marsipan, pynten er også laget av marsipan.


Det var ikke så lett å få tatt et bra bilde med kaka på stativ, men dette er ihvertfall slik det vil se ut. Litt feil vinkel siden den minste ser størst ut... :)
Dette er min andre offesielle bryllupskake... det er like stressende hver gang men er glad det ikke var kremkaker. Disse ble fraktet i bil til Hamar :)

Gratulere med dagen igår Lise og Erlend :)

2 kommentarer:

 1. Anonym4/8/16

  Hei. Denne kaken ser kjempe fin ut. Hvor i landet holder du til? Hadde vært kjempe morro å ha denne i bryllupet vårt til neste år i kristiansand:)
  Hilsen Ann-Christin

  SvarSlett
  Svar
  1. Heisann, jeg holder til i Lier / Drammen, så er nok for langt unna. Men om du går på Facebook, så har de en side som heter Kan du bake til meg ? Der kan du spørre, det er mange som er flinke, og kan lage denne for deg :)

   Slett