12. mars 2012

Mirjams Babyshower

En Babyshower er er en feiring av mamman og den nye babyen som kommer. En amerikansk tradisjon som har komme til Norge, først litt sakte, nå raskere OG sikkert :)
En kakevenninne av meg skal ha sitt 3 barn, og jeg har hele tiden tenkt at jeg må starte planleggingen. Så i begynnelsen av februar laget jeg arrangement på Facebook, måtte finne en venn av Mirjam som kunne hjelpe meg, og snille Noomi var igang .)
Vi startet med 25,  regnet med at noen ikke kan, så vi endte opp med 19 innbydte. Pluss Mirjam da .) Noen vil jo falle fra.
Synes det er morsomt med temaer jeg, kunne godt gått mere "bananas", men ting koster så jeg holdt litt igjen.
Men jeg valgte krona som tema:


SÅ skjer det som ikke var noe gøy, jeg falt og skadet kneet mitt. Tenkte at jeg måtte avlyse dette, men jeg er sta, så jeg avventet til jeg viste litt mere selv. Var blitt flinkere på krykkene, måtte ha MYE hjelp av min samboer, han skal ha mye ros der ja.
Jeg var så heldig at Lise Aulie, (hun skulle egentlig være gjest, så var meget snilt av henne at jeg fikk låne alt) som driver Party Planner sa at jeg kunne låne det hun har som passer til babyshower. Så jeg var heldig !!
Her ser du hvordan bordet var dekket :
 Litt mere ryddigere når man kan dekke stolene med trekk. Her er det da 3 forskjellige farver og typer stoler. Godt man kan skjule det med slike trekk :) I like <3
Her ser dere hvordan de ser ut bak:
Levert av www.partyplanner.no
Jeg var litt usikker på hva som ble penest, så jeg festet de som en rosett bak, rakk aldri ringe Lise for anvisning .)
Her ser du bak de med rosett: ( til høyre)
Disse kan du leie hos PARTYPLANNER

Detaljer gjør mye, så jeg blåste opp masse ballonger rundt inngangen til stua. Disse fikk mamman med seg til barna som ventet spent hjemme. Jeg bestilte de metalliske blå på ebay, men Party Planner stiller med det også om du trenger. Et lite glimt av støvsugern, den måtte slepes rundt med krykker i den ene hånden og slangen i den andre... var sliten kan man si. Men absolutt verd det tilslutt <3

Noen få detaljer man kan få tak om man leter og planlegger litt:
Levert av PARTYPLANNERFikk låne denne tåteflasken, her kan man gjette hvor mange sikkerhetsnåler som er i flasken. Vi tok oss ikke tid til leker, så den ble dekor på bordet :)
Her inntar vi maten. Snille jenter har laget salat. Jeg kokte pasta og stekte baguetter. Er veldig glad for at de kunne stille opp med å lage noe av maten.

En liten detalj ved oppdekkingen er jo selvfølgelig blått, men disse kjøpte jeg på ebay:
En smokk som serviett ring :

Båndet rundt er for at hver og en kan henge det rundt halsen som et tegn på at de da er på Babyshower <3
Ville egentlig ha silkebånd rundt, men hadde brukt mange poeng hos samboeren min iht å kjøre meg rundt overalt :O

Her er den vakre og vordrende mamman, pakker opp alle gavene :) Her ser hun på kurven jeg laget til henne. Der var det gaver fra flere av oss :)

Gavebordet:
Og selvfølgelig Bleiekake til en mamma som lager kaker dagen lang ( www.kakemomsen.no)

Noen av gjestene/vennenne til Mirjam <3 Det var mange fler, noen dro tidlig og noen fikk jeg bare ikke tatt bilde av .)
 Da jeg bestemte at jeg skulle lage BS greide jeg ikke bestemme tema. Det er så mange flotte temaer, frosker, smokker, mager, barnevogn og som jeg valgte krona, så her er servietten (ebay)


 Kaken ble da i samme tema : (Men litt andre farver)
Sjokoladekake med bringebær mousse nederst og vaniljekake øverst med jordbær og sjokoladekrem.

Takk jenter for at dere hjalp så mye til med salatlaging, kyllinsteking og til sist ryddingen, dere aner ikke hvor mye jeg satte pris på det. Og takk for at dere kom <3

                                                            Glad i deg Mirjam <3

                                                                                 

1 kommentar:

  1. Blir varm om hjertet når jeg tenker på alt det du gjorde for meg, kjære deg ��

    SvarSlett