23. juli 2011

En trist dag....

Igår var dagen da alt skjedde.. Idet jeg dro hjem fra jobb igår kom nyheten om bomben, tror ikke jeg skjønte omfanget før jeg kom hjem å så på tv hva som hadde skjedd.
Samtidig på vei hjem fikk jeg tekstmelding fra en venn i USA som var veldig trist pga sykdom, så da ble det gråting. Det er så vondt å være langt unna en venn som trenger deg.
Hun gråt , jeg gråt. Jeg fortalte om det som hadde skjedd i Norge, og hun synes selvfølgelig at det er triste nyheter.
Sorg er vanskelig å forklare... Vi har besøk av en liten (11 år) venninne (fra Latvia opprinnelig) av og til, og hun er flink til å spørre når det er ting hun ikke skjønner. Da er det bare å holde tunga rett i munnen og forklare riktig. Men sorg synes jeg er vanskelig...
Det er mange som føler sorg nå, og jeg har vel hatt min del av det. Nå føler jeg sorg for andre sitt tap, vi er bare 30 minutter unna dramatikken men nasjonen Norge står sammen og holder om hverandre. Bare tanken på hvor sammensveiset vi er i denne sorgen gjør at jeg får tårer i øyekroken.

Vi venter fortsatt på å høre om de finner flere savnede. Men nå høre vi masse om han som gjorde dette. Jeg sa til vår venninne at han er stygg, da mente jeg i hjertet sitt. Men hun sier, han ser snill ut. Og hun har jo rett, han ser jo ikke vond ut, han har noe snilt over seg. Men han er jo ikke snill når han gjør noe slik, jeg vil vel si MAY HE BURN IN HELL !! Jeg håper virkelig han får skikkelig med straff. Ugjerninger skal straffes ikke belønnes som i en sak i USA. Der gikk en ung jente fri, de mener hun har drept sitt barn. Hvis hun ikke gjorde det HVEM da?
Så jeg håper virkelig at dommeren tar hard i ved straff, nåde staten om de lar han gå fri !!!!!!

Jeg sender mine varmeste tanker til de overlevende og til alle pårørende. Og RIP til de som dessverre ikke overlevde, dere vil alltid bli husket !!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar